Nieuwjaarswedstrijd Unitas'30 A1 tegen Jeugdkader

Zondag 6 januari 2013 is de klassieker gespeeld, dit is een wedstrijd tussen het Unitas'30 A1-team tegen het Jeugdkader.
Met 19 spelers trad het Jeugdkader aan, hierdoor konden ze veel wisselen wat nodig was om de strijd aan te gaan tegen de jongens van A1.
Voor de rust ging het gelijk op, maar na de rust begon het Jeugdkader te scoren en liep uit naar 4-2.
Discussies met het arbitraire trio leverden niets op, maar proberen mag natuurlijk.
Scheidsrechter Kees Halters en zijn assistenten Ton Verwijmeren en Fons van Luijt waren perfect op elkaar ingespeeld en maakten geen fouten, prima.
Na het missen van een strafschop aan de kant van A1 door een iets oudere jeugdspeler, was het een kans voor het Jeugdkader om verder uit te lopen, met een uiteindelijke eindstand van 6-5 in het voordeel van het Jeugdkader is weer -na lange tijd- de winst voor het Jeugdkader.
De scorende Jeugdkaderleden waren: Daan Valkenstijn, Sandor Wichers, Dennis van Steen, Jurgen Rompa en tweemaal Edwin Hultermans.



 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven