Gezondheids Studio Welzijn Cup en R&R Cup van start

www.unitas30.nl
Vrijdag 26 oktober de aftrap van de allereerste 4x4 R&R Stucadoors Cup voor de niet-selectie F. Op deze koude vrijdag avond hadden 24 spelers van diverse teams zich gemeld om deel te nemen aan dit 4x4 toernooi. Vol enthousiasme werd er gevoetbald waar al snel de mogelijkheden en de ideale traingsvorm in combinatie met een stuk competitie tot uiting kwamen van deze 4x4. Snel samenspel, handelingssnelheid en spelvreugde waarbij er een mix was van diverse elftallen. Het was leuk om te zien hoe spellrs die elkaar nog nooit ontmoet hadden elkaar toch snel konden vinden op het veld. Super mogelijkheid eigenlijk om clubgenoten van dezelfde leeftijd te leren kennen.

Net voor 19.00u zat de eerste van de vijf competitieavonden erop en stond de niet-selectie E klaar om hun opwachting te maken voor de 4x4 Gezondheids Studio Welzijn Cup. De opkomst bij de E was 34 spelers die er echt zin in hadden want ze stonden werkelijk te trappelen om te starten.

De snelheid, hardheid en behendigheid was groter ten opzichte van de F-jes die net gespeeld hadden, het enthousiasme deelde ze allemaal. Mooi om ook hier de vreugde in combinatie met fanatisme te zien stralen van de geconcentreerde gezichten.

Al met al kan er terug gezien worden op een goede en geslaagde eerste dag van deze nieuwe 4x4 cups.

Niet gevreesd als je deze eerste avond heb gemist, je kunt punten halen over vijf avonden dus nog vier avonden de mogelijkheid om mee te dingen naar de eewige roem om winnaar te worden van deze allereerste 4x4 cup voor niet-selectie F & E.

Bij aanwezigheid van drie van de vijf avonden zal je dank zij onze sponsors R&R stucadoors / Gezondheids Studio Welzijn een blijvende herdenking krijgen van dit toernooi.

Dus stimuleer je medespelers, roep je team op, vertel tegen je trainer/ leider dat hij het op de activiteiten kalender moet zetten van je team. Het is de gelegenheid om iets te leren, mede leeftijdsgenootjes te ontmoeten en om mee te strijden naar de mogelijkheid eerste te worden en om één van deze cups te winnen.

De eerst volgende 4x4 staat erop voor vrijdag 23 november, zorg dat je er bent, kleed je warm aan en, papa’s en mama’s, de kantine is open en warm. De koffie staat klaar!


 
Lees meer over de Gezondheids Studio Welzijn Cup en de R&R Stucadoors Cup.

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
www.unitas30.nl
Aanstaande zondag spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen EVV Echt 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven