MEISJESTEAM F15 VAN START!

Afgelopen zaterdag heeft het nieuwe meisjes-elftal  F15 van Unitas hun eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen Noordhoek F2M. Het was een spannende en leuke wedstrijd. Al onze meiden deden heel fanatiek mee en hadden veel plezier in het spel.

De eerste helft begon meteen goed met een doelpunt van Chantal. Er werd een felle strijd geleverd op het veld door o.a. Suze, Amber, Britt, Merel , Alisée en onze keepster Eva , maar Noordhoek sloeg terug met twee tegendoelpunten voor de rust.

Ondanks dat de tweede helft begon in het nadeel van Unitas lieten onze dames zich niet kennen en kwamen terug van een 4-1 achterstand met doelpunten van Isa, Vera en Veerle. Uiteindelijk hebben we niet kunnen winnen van Noordhoek en eindigde de wedstrijd in  6-4 voor Noordhoek.

Onze dames hebben het fantastisch gedaan en we zullen zeker nog meer van ze horen.

Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >

Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >

Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >