Nieuwe wedstrijdsecretaris senioren gevonden

Het wedstrijdsecretariaat zal met ingang van 20 augustus 2011 worden uitgebreid met een wedstrijdsecretaris senioren en een gastvrouw. Sjors van Gils zal wordt de wedstrijdsecretaris senioren en Diana Forsten wordt gastvrouw.

Sjors is vorig seizoen als vrijwilliger bij Unitas'30 gekomen in de functie van verenigingsscheidsrechters bij het damesteam. 
Sjors is zeer enthousiast voor de functie van wedstrijdsecretaris senioren en wil ook de taak als wedstrijdcoördinator op zaterdag (in samenwerking met wedstrijdsecretariaat jeugd) en zondag op zich gaan nemen.
Daarnaast gaat Sjors fluiten bij Unitas'30 zondag 4.

Sjors zal 20 augustus officieel beginnen. De periode tot 20 augustus wordt benut als inwerkperiode.

Sjors is te bereiken op 06-83240746 of via sjors-van-gils@unitas30.nl.

Diana is nog maar een paar maandjes lid van onze vereniging en nu al enorm betrokken. De functie van gastvrouw combineert ze met het leiderschap bij het meisjesteam C1.

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven