​Uiterlijke inschrijfdatum C/D kamp Unitas’30 25 & 26 juni

Hallo allemaal,
In het weekend van 25 & 26 juni vind het C/D kamp weer plaats. De betreffende teams zijn via een inschrijfbrief al geïnformeerd over dit aankomende kamp. In deze brief stond geen uiterlijke inschrijf datum verwerkt, de uiterlijke inschrijfdatum voor het kamp is 30-05-2016. 
 

Het kamp bestaat uit 2 dagen en 1 overnachting die plaats zal vinden in een tent. Overdag worden de kinderen vermaakt met verschillende activiteiten die zowel voetbal als niet voetbal gerelateerd zullen zijn. Op zondag ochtend hebben wij een deel van de westerpolderplas tot onze beschikking waar we een activiteit op gaan organiseren, afhankelijk van het weer zullen er ook water activiteiten plaats gaan vinden.
Het eten en drinken word natuurlijk door de organisatie verzorgd gedurende het kamp.
Wij hopen natuurlijk als organisatie op veel inschrijvingen van de C en D jeugd zodat we met elkaar het voetbalseizoen 2015-2016 op een gezellige manier kunnen afsluiten!
Tot dan!!

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven