In Memoriam: Renson van der Heijden

Afgelopen woensdag bereikte ons het uiterst droevige en trieste bericht dat de leider van Unitas’30 Zaterdag 4 én onze clubman Renson van der Heijden op de leeftijd van slechts 57 jaar is overleden.

Renson heeft zich jarenlang ingezet als vrijwilliger in diverse commissies en als begeleider bij jeugd- en seniorenteams. Hij was een graag geziene persoon binnen onze vereniging.

In het huidige seizoen was Renson actief als leider van Unitas’30 Zaterdag 4 en trainde hij Unitas’30 MC1. Renson werd in 1999 lid van Unitas’30, nadat zoon Rob zijn eerste stappen op het (toen nog: gras-) veld zette. Renson werd leider van het team van Rob,  waarna hij later ‘doorgroeide’ naar de functie van jeugdsecretaris.

Parallel aan de periode van jeugdsecretaris was Renson onder meer actief als begeleider bij de voetbalkampen (CD-kamp, E-weekend), vrijwilliger bij het schoolvoetbal, lid van de activiteitencommissie en clubscheidsrechter.

In het besef dat het leven met elkaar zo waardevol is, is het overlijden van Renson bij een ieder als een klap aangekomen. We zijn er stil van.......
We wensen Karina en Rob, alle familieleden, vrienden en kennissen van Renson heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Uit respect en waardering voor hetgeen Renson heeft betekent voor Unitas'30 heeft het bestuur, in overleg met Karina en Rob, voor de komende week de volgende afspraken gemaakt.

Wedstrijden
A.s. weekend zullen alle teams vanaf de D-categorie t/m de senioren, voorafgaand aan de wedstrijd één minuut stilte in acht houden. De MP- t/m E-categorie mag hier vrijblijvend aan meedoen. De teams zullen door de groepscoördinatoren per mail geïnformeerd worden.

Condoleance
In de kantine van Unitas’30 zal een condoleanceregister liggen, waarin u een laatste persoonlijke groet aan Renson en de nabestaanden kunt schrijven. Vraag aan één van de kantinemedewerk(st)ers naar het condoleanceregister.

Uitvaart
De uitvaart wordt gehouden op dinsdag 2 februari 2016 om 14:00u in het crematorium in Breda (aula 2).
 
 
 Het bestuur van Unitas’30 

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven