KAMPIOENENBAL BIJ UNITAS'30 !

Vandaag, zaterdag 21 november, was het Championsday op de velden van Unitas'30. Vooraf werd rekening gehouden met maar liefst 6 kampioenen en aan het eind van de middag zijn alle verwachtingen uitgekomen.  

In de ochtend speelden de meisjes van ME1 thuis tegen TSC.  Ondanks de kou en de regen haalden ze een 3-0 overwinning en werden daarmee de eerste kampioen van dit seizoen.  Tegelijk speelde E10 ook thuis tegen Zwaluwe.   Een ware thriller hebben we mogen aanschouwen. Na 2-3 achter, wisten deze kanjers de wedstrijd om te buigen naar een 4-3 overwinning.  Met als resultaat het dik verdiende kampioenschap.   

Ondertussen speelden onze D2 uit bij Zwaluwe.  Een gelijkspelletje was voldoende voor de winst, maar de mannen van leiders Fons en Wilbert maakten gehakt van hun tegenstander: 0-6.   Ook D2 kampioen.  D6 dan.  Die speelden een lastig potje uit bij Klundert.   Met een 2-2 gelijkspel harkten ze precies dat ene benodigde puntje binnen. Ook voor D6 een prachtig kampioenschap.

Rond de middag speelde D4 tegen directe concurrent Devo.  Eén punt was genoeg. In een bloedstollende, heerlijke wedstrijd bleef de brilstand op het scorebord: 0-0. Precies genoeg om ook de kantine te bestormen als kersverse kampioen.  
Pas laat in de middag kwamen de meiden van MB1 in actie, thuis tegen Beek Vooruit.  Ook hier was een gelijkspel voldoende. De 1-1 eindstand stond al snel in de eerste helft op het scorebord. Dus ook de meiden van MB1 zijn kampioen geworden.

Er werd volop gefeest in de kantine op de Lage Banken. Alle kampioenen zijn onthaald met knallende muziek, een frietje en drinken en hebben voor het nageslacht nog een mooi diploma gekregen. Namens de commissie Jeugdzaken en alle Unitassers een GROTE FELICITATIE VOOR AL ONZE KAMPIOENEN !!!

Op naar volgende week, hopelijk dan weer zo'n mooi feestje!

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven