GROEPSCOÖRDINATOR MP GEZOCHT

De minipupillen van Unitas'30 zijn dit seizoen voor het eerst actief in onze eigen Champions League, wat een daverend succes is! Real Madrid, Manchester United, Juventus, noem maar op. Zoveel jonge spelers en speelsters trainen 1x per week en spelen iedere zaterdag hun wedstrijdjes. 
Rob van Bussel was de voorbije jaren als groepscoördinator het aanspreekpunt voor alle minipupillen en ouders. Een superleuke taak waar je ontzettend veel voldoening uit kunt halen. 

Helaas is Rob niet meer in staat om deze functie naar behoren uit te voeren, waardoor wij op zoek gaan naar een nieuwe groepscoördinator. 

Zou jij het ook leuk vinden om iets voor de vereniging te betekenen? Vind je het leuk om te organiseren en in een team van coördinatoren te werken? 

Denk er eens over na en spreek Rob of Marcel de Bruijn (jeugd-recreatief@unitas30.nl) aan! 

Uiteraard zijn wij Rob erg dankbaar voor al zijn tijd en energie die Rob in de vereniging en dan met name in de minipupillen heeft gestoken.

 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven