WERKZAAMHEDEN CONCORDIALAAN

www.unitas30.nl
Zoals u eerder op onze site en via andere berichtgeving heeft kunnen lezen, zijn de werkzaamheden aan het parkeer- en voorterrein van ons sportpark in volle gang. In overleg met de Gemeente en de wijk zijn er enkele alternatieve parkeergelegenheden gecreëerd. Deze werkzaamheden duren tot medio oktober.
 
Via deze weg willen wij u informeren over werkzaamheden aan de Concordialaan, tussen de rotonde Hoevenseweg en de rotonde Statenlaan (zie afbeelding – blauwe stuk). Deze werkzaamheden zullen vanaf 21 september opgestart worden en tot en met vrijdag 27 november 2015 plaats vinden.
 
Dit zal onherroepelijk tot enige verkeershinder of –drukte leiden. Wij vragen u dan ook om begrip en om rekening te houden met eventuele langere reistijd. Omleidingen staan aangegeven. 


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven