BELEIDSPLAN UNITAS'30 : DE VOETBALBELEVING

www.unitas30.nl
Dit jaar bestaat Unitas’30 al vijfentachtig (85) jaar! Een mooie mijlpaal voor een mooie vereniging. Halverwege vorig seizoen is het bestuur aan de slag gegaan met een nieuw beleidsplan voor de gehele vereniging. Waar staan wij nou voor als Unitassers? Wat willen we bereiken? En hoe gaan we er met zijn allen voor zorgen dat Unitas’30 die club blijft waar we met z’n allen trots op zijn, waar we samen kunnen genieten?  

Kortom, de voorbije periode hebben we als bestuur samen met een groep Unitassers een werkgroep geformeerd om van boven naar beneden iets op papier te zetten.
 
Om te bepalen waar we voor staan, wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen, is het van belang om eerst te bepalen wat de visie en missie zijn van de vereniging. Dus niet alleen op het gebied van voetbal, niet alleen op financieel gebied, nee. Een visie en missie voor de hele vereniging.
 
Uiteindelijk hebben een aantal overleggen met de werkgroep geresulteerd in een  visie en missie voor onze vereniging:


Visie
Unitas’30 streeft ernaar om voor iedereen de beste voorwaarden te creëren die een goed gevoel geven in het beoefenen van de voetbalsport en hobby.
We willen hierbij voor alle leden het hoogst haalbare niveau behalen en behouden. Investeren in de jeugdafdeling moet leiden tot een sterke positie van onze seniorenafdeling.
Samen maken we ons sterk voor plezier, prestatie, sportiviteit en maatschappelijk belang en dragen dit met trots uit.
 
Missie
Unitas'30, een club waar we trots op zijn; waar voetballiefhebbers, die plezier, prestatie en sportiviteit belangrijk vinden, samen kunnen genieten.


De volgende stap is om per hoofdstuk het beleid verder uit te werken. Denk hierbij aan Voetbalzaken, Financieel, Accommodatie, Vrijwilligers, Kantine, enz.
 
Na de zomerstop zullen we een start maken met het uitwerken doelstellingen op het gebied van Voetbalzaken. Voetbalzaken bestaat uit vier pijlers die ook voor het beleidsplan de basis vormen: jeugd recreatief, jeugd selectie, senioren recreatief en senioren selectie.
 
Via dit bericht willen wij een oproep plaatsen aan alle Unitassers om met ons mee te denken en zitting te nemen in een werkgroep. Het is de bedoeling dat deze werkgroep in totaal bestaat uit ongeveer 10-15 vertegenwoordigers afkomstig uit of raakvlakken hebbend met de verschillende pijlers. De werkgroep zal zich concentreren op het opstellen van een voetbaltechnisch beleid waarbij regelmatig vergaderd zal worden.
 
Het voetbaltechnisch beleid zal moeten bestaan uit de cultuur van onze vereniging, voetbaltechnische doelstellingen, scouting, organisatie, enz.
 
Heb je interesse en zie jij ook de noodzaak in dat meedenken en meedoen onze club versterkt! Mocht je over kwaliteiten en kennis beschikken op andere vlakken dan voetbalzaken zoals bijvoorbeeld financieel, sponsoring, vrijwilligers, kantine etc. en je bent bereidt dit met ons te delen en in te zetten voor onze club? 
Meld je dan nu aan via info@unitas30.nl. In de zomerperiode zullen wij dan contact met jou opnemen voor de kick off van het beleidsplan voetbalzaken.

Namens het bestuur,
Richard Teunissen
 

 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven