UNITAS'30 F1 : BEKERWINNAARS !!!

Afgelopen zaterdag speelden drie teams van Unitas'30 de finale van de KNVB Beker: E1, F1 en F8 speelden op neutraal terrein tegen resp. Beek Vooruit, Walcheren en Krabbendijke. E1 en F8 verloren helaas nipt hun wedstrijden, jammer! Maar F1 won wel en legde daardoor beslag op de enige echte KNVB Beker!!!

E1 speelde in Tilburg op het terrein van Sarto tegen het sterke Beek Vooruit E1. In de najaarsreeks zaten beide teams nog bij elkaar in de competitie en speelden één keer tegen elkaar. Unitas'30 won (3-2) maar de jongens uit Prinsenbeek werden deze competitie kampioen. Een sterke tegenstander dus. Uiteindelijk won Beek Vooruit deze finale met 3-2. Lees hier het verslag.

Unitas'30 F8 speelde de finale tegen de F3 van Krabbendijke. De rit van onze F8 naar de finale is indrukwekkend. In de poule werden klinkende zeges behaald op Noordhoek (1-11), DSE (12-0) en SC Gastel (0-12) waarna de jongens in de knock out wedstrijden afrekenden met Sprundel (1-5) en onze eigen F10 (6-2). In Hoogerheide speelden de klasbakken van F8 hun finale op het terrein van METO. Helaas was Krabbendijke te sterk en werd het in een doelpuntrijke finale 3-5 voor de Zeeuwen.

Dan onze F1. Uiteindelijk het enige team dat vandaag een succes wist te boeken. Tegen het dit seizoen nog ongeslagen SV Walcheren F1 werd het uiteindelijk 1-2. Een knappe prestatie en niet onbelangrijk: met nadien nog de oprechte felicitaties van de tegenstander en complimenten voor het sportieve spel en gedrag van spelers en begeleiding. Dit is geheel wederzijds! Lees hier het verslag.

Uiteindelijk zijn we als vereniging enorm trots op alle jongens die deze dag het geel-zwart van onze vereniging vertegenwoordigd hebben. Jullie zijn toppers!

Tot zaterdag, bij de Clubdag.

Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >

Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >