EVEN VOORSTELLEN: DAN VAN GROESEN, COÖRDINATOR SENIOREN RECREATIEF

www.unitas30.nl
Beste Unitasleden,

Mag ik mij even aan u voorstellen, ik ben Dan van Groesen, word binnenkort 65 jaar en was op zoek naar een vrijetijdsbesteding binnen de sport en met name voetbal. Ik ben namelijk gestopt met werken als personeelsadviseur en ook de mantelzorgtaken die ik had zijn weggevallen door het overlijden van mijn vader.

Ik heb in het verleden al heel wat vrijwilligerswerk gedaan in de voetbal- en tennissport. Bij mijn oude voetbalvereniging SV Terheijden was ik jeugdleider/trainer; voorzitter evenementencommissie; redacteur clubblad; 10 jaar vice voorzitter. Sinds 1987 woon ik Etten-Leur en ben ik actief geweest binnen TC Etten als toernooicommissielid en ik was 6 jaar lang voorzitter van de barcommissie. In mijn vrije tijd tennis ik nog 2/3 keer per week en jog en ik nog iedere week 2/3 keer 45 minuten. Daarnaast wandel ik momenteel veel als training voor een paar wandelvierdaagsen per jaar. En… al een jaar of 25 seizoenkaart houder bij NAC.

Al diverse keren was ik de laatste maanden bewust aanwezig op de Unitasvelden om daar de sfeer te proeven binnen de vereniging. Gedeeltelijk was die mij al bekend omdat mijn zoon Mark-Jan Fluit daar voetbalt en inmiddels ook mijn kleindochter Senne.
Ik raakte op een zondag in gesprek met Cees van Elteren, die kende mij van gezicht vanwege mijn aanwezigheid op de woensdagmiddag training van kleindochter Senne en vertelde hem dat ik graag wat wilde gaan doen binnen de vereniging Unitas. Vervolgens stelde hij mij voor aan de voorzitster Esther Bos, met wie ik kort daarna een gesprek heb gevoerd. Uit dat gesprek kwam naar voren dat er behoefte was aan een Coördinator Senioren. Vervolgens heb ik daarna gesproken met Corné de Jong en Richard Teunissen. Resultaat is dat ik mij met ingang van komend seizoen ga inzetten als Coördinator voor alle Senioren Teams behalve de selectie.

Een functiebeschrijving is nog niet beschikbaar maar ik begrijp de behoefte vanuit de vereniging en de seniorenteams c.q. de spelers. Ik wil invulling gaan geven aan deze taak vanuit onderstaande gedachte.
Niet-selectieteams zijn essentieel voor de vereniging  en niet van ondergeschikt belang. Het gaat om wedstrijdelement, plezier in en buiten het veld; zich betrokken voelen bij het reilen en zeilen van de club; het sociale aspect is bewust en onbewust belangrijk in de teamsport. Uiteraard dienen de spelregels binnen de club en KNVB te worden gerespecteerd en de daarbij behorende normen en waarden eveneens.

Gezien mijn ervaring als voorzitter barcommissie zal ik ook binnen Unitas voor Annie Heeren hand- en spandiensten gaan verrichten.
Ik verheug mij erop deel uit te maken van voetbalvereniging Unitas en vertrouw op een prettige samenwerking en ook vooral wederzijds veel plezier.




 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven