NIEUWE AB-COORDINATOR BIJ UNITAS'30!

www.unitas30.nl
Beste AB junioren, AB trainers, coaches en leiders,
 
Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Tom de Barbanson, 57 jaar en woon in Etten-Leur. Bij een aantal van jullie ben ik vast al wel bekend.

Bijna 15 jaar lang heb ik diverse pupillen en juniorenelftallen gecoached. In het seizoen 2014-2015 de A3 bij Unitas ‘30. Het coachen heb ik altijd met plezier gedaan. Vele  mooie en ook minder mooie herinneringen heb ik er aan overgehouden. Het was niet altijd gemakkelijk, maar kijk wel met veel genoegen terug op mijn coach carriëre.  Die zeker niet onsuccesvol is geweest! In totaal 3 kampioenschappen behaald en vaker in de bovenste helft van de poule; waarvan een aantal keren in de top 3; geëindigd dan onderaan.

Na de coachervaring bij Unitas ’30 werd het tijd om een volgende stap te zetten. In goed overleg met de Hoofd Coördinator Jeugd Recreatief Marcel de Bruijn en Jeugdvoorzitter Ton van der Corput heb ik besloten in te gaan op de uitnodiging om AB coördinator te worden voor het seizoen 2015-2016. Graag wil ik mijn door de jaren heen opgedane voetbalervaring, voetbalkennis en inzichten in de functie van AB coördinator inzetten en gebruiken.

In deze functie maar zeker ook als persoon ga ik uit van een open, respectvolle en goede samenwerking met ieder van jullie.
Met elkaar en voor elkaar gaan we er een mooi seizoen van maken!
 
Jullie hebben het, samen doen we het!
 
Sportieve groet,
 
Tom de Barbanson 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven