OOK OP 18 APRIL WEER KAMPIOENEN BIJ UNITAS'30!

Ook zaterdag 18 april was het weer champions-day op sportpark De Lage Banken. Al om 10.00 uur begon D7 aan de thuiswedstrijd tegen de nummer 2: Alliance.  Ze mochten niet verliezen.  In een zenuwslopende wedstrijd op veld 1, speelden de mannen van D7 na een 0-2 achterstand nog met 2-2- gelijk, waardoor het kampioenschap een feit was. Tegelijkertijd moesten de boys van F5 aan de bak tegen Internos. Geen moment kwamen onze jongens in de problemen en de winst was duidelijk: 4-1.  
Anderhalf uur later speelden de vedettes van E11 op het kersverse nieuwe veld 4 hun potje tegen DSE.  Door met 10-2 te winnen, gaven zij even duidelijk aan wie hier de terechte kampioen is in hun competitie.

De meiden van MB1 waren vorige week al kampioen geworden. De zege op DIOZ met 6-4 is de kers op de taart voor hun welverdiende kampioenschap.

In de kantine was het daarom de hele dag feesten geblazen.  Huldiging met muziek, film, frietjes en drinken voor onze kampioenen.  

Alle spelers en begeleiders: van harte proficiat met jullie resultaat!


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven