Stem nu op onze clubheld, Jos Rampaart

www.unitas30.nl
STEMMEN KAN ALLEEN DEZE WEEK NOG!!

De eerste kennismaking van Jos met Unitas'30 was in 1993, toen zijn zoon Lars lid werd van onze club. Lars doorliep alle geledingen van de jeugdafdeling, speelde nog een periode in het Eerste en speelt nu met zijn vrienden in Zaterdag 1. 

Vijf jaar geleden werd Jos benaderd door de toenmalige voorzitter, Jan Willemse, om mee te denken en mee te helpen aan de renovatie van ons sportpark. In maart 2010 was het zover, de commissie "Opening/nieuwbouw sportpark" werd gelanceerd en ging van start. 

 

Het resultaat is verbluffend. Sinds de zomer van 2012 beschikt onze vereniging over één van de meest prachtige accommodaties van de regio. Op dit gebied gaan heel veel credits naar Jos (en uiteraard alle andere vrijwilligers die zich hiervoor ingezet hebben). Jos stak vele uren in de operationele begeleiding, was het aanspreekpunt voor de Gemeente en/of aannemer en maakte met zijn commissieleden vele uren om deze mooie project in goede banen te leiden. 

Een half jaar na zijn toetreding tot de commissie, is Jos in oktober 2010 tevens verkozen als bestuurslid. De portefeuille die Jos ging beheren was/is Beheerszaken. Hieronder vallen alle facilitaire aangelegenheden, zoals het materiaal, kleding, enz. Naast de vele uren die Jos stak in de renovatie van het sportpark, bekommerde hij zich ook om alle beheerszaken. Was er een goaltje kapot? Jos zorgde ervoor dat het gemaakt werd. Ontbrak er een wedstrijdshirtje in de tas met tenues? Jos zorgde ervoor dat het werd aangevuld. Kortom, een enorme variëteit aan onbezoldigde vrijwilligerstaken die Jos op zich nam. 

Ook nadat alle kunstgrasvelden waren gelegd en de nieuwe kantine plus bijbehorend gebouw waren geleverd, bleef Jos actief als bestuurslid Beheerszaken. Inmiddels is Jos niet meer actief in het bestuur, maar draagt hij nog altijd zijn steentje bij door zeven dagen per week op de club te zijn. Samen met andere leden die graag doordeweeks hun mouwen opstropen zorgt Jos ervoor dat doordeweeks alle klusjes worden gedaan om de accommodatie in perfecte staat te houden en dat er een continue aanwezigheid is op het sportpark. Dit seizoen wast Jos noodgedwongen ook de wedstrijdkleding, gemiddeld zo'n 80 tassen met tenues per weekend. 

We kunnen met recht stellen dat Jos een échte vrijwilliger is, die alles doet in het belang van de vereniging. Dit laatste is zo enorm waardevol ... 

Dit zijn dan ook de redenen dat het bestuur van Unitas'30 Jos in het zonnetje wilt zetten en wilt voordragen als Clubheld. 

Breng nu uw stem uit!

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven