STATUSUPDATE AANLEG NIEUWE VELD

Dit keer een minder goed bericht betreffende het nieuwe veld.

De Gemeente heeft samen met de aannemer besloten de aanleg van het nieuwe kunstgras veld uit te stellen tot de weersomstandigheden beter zijn. Dit alles heeft te maken met het verlijmen van de kunstgrasmat en het aanbrengen van de sporttechnische laag onder de mat en de infile in de mat. Om goed te kunnen lijmen en de verlijming te kunnen garanderen is een temperatuur benodigd van minimaal 10 graden Celsius en om de infile en sporttechnische laag goed aan te kunnen brengen mag de luchtvochtigheid niet te hoog zijn.

Wel hebben we afgesproken met de gemeente dat ze zoveel mogelijk alles afwerken, dat wil zeggen het fundatiezand zal worden aangebracht de bestrating zal worden aangebracht en alles zal voor de kerstdagen zo netjes mogelijk worden achter gelaten.

Inmiddels is de drainage aangebracht, de riolering ligt erin en is aangesloten, de lichtmasten staan en zijn aangesloten en branden (!), de verlichting van veld 4 ( natuurgrasveld ) is hersteld en brandt op het gehele veld. enz. enz.

Het trafohuisje is nagenoeg gereed er wordt na de kerstdagen de laatste hand aan gelegd en wordt half januari opgeleverd.
Gezien de temperaturen van de laatste vijf jaar verwachten ze pas eind maart en zeker niet eerder aan te kunnen vangen van het aanbrengen van de kunstgrasmat.


 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven