DOMPER VOOR UNITAS'30 1

Unitas'30 1 speelde vandaag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Wat een waar feest had moeten worden, liep uit op een teleurstelling.
FC Bergen kwam in de eerste helft op voorsprong. Na de rust keerde Unitas'30 erg sterk uit de kleedkamers en speelde het een hele sterke tweede helft. Het was lang wachten op de gelijkmaker, in de 80e minuut scoorde Jordy Bollaart dan eindelijk. Unitas'30 ging op zoek naar de winnende treffer, maar kwam bedrogen uit. In de 94e minuut was het FC Bergen dat plots scoorde en zo de drie punten mee naar huis nam.

Unitas'30 2 won ook haar tweede competitiewedstrijd. Thuis werd met 6-0 gewonnen van Clinge 2.

Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >

Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >