GRENSRECHTER + LEIDER GEZOCHT

Voor Unitas'30 Zondag 2, uitkomend in de Reserve 2e klasse, zijn we nog op zoek naar een grensrechter en een leider voor het komende seizoen. De selectie van Unitas'30 is komend seizoen in een nieuw jasje gestoken. Met Peter Remie en Meindert Dijkstra staan er twee nieuwe en dolenthousiaste trainers voor de groep. 

 
Profiel

- Als grensrechter heb je een representatieve en professionele uitstraling. Je bent minimaal 16 jaar. Je hebt een goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie.

- Als leider vind je het leuk om dingen te organiseren, communiceren per mail en onderdeel te zijn van een team. Kennis van voetbal is niet per se vereist. 

 
Taken

- Als grensrechter heb je een bepalende rol in het spel. Er wordt verwacht scheidsrechters te assisteren tijdens de wedstrijd. De grensrechter is soms de enige die iets heeft waargenomen, dus wordt van jou verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met de scheidsrechter.

- Als leider ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken rondom het team. Op de wedstrijddag heb je contact met de scheidsrechter en de leider van de tegenstander, je vult het wedstrijdformulier in en je zorgt ervoor dat de trainer zich volledig kan concentreren op de trainingen en wedstrijden. 
 

Beschikbaarheid

Elke zondag, waarvan de thuiswedstrijden om 12:00 uur beginnen. Kijk hier voor de speeldagenkalender seizoen 2013 – 2014. De kolom 'Senioren op schema 12 -  A-categorie' is hier van toepassing. 
 

Belangstellenden voor deze vacature kunnen reageren bij Edwin Hultermans (senioren-selectie@unitas30.nl / 06-10107304).
 


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven