BERICHT VAN HET BESTUUR: Corné de Jong

www.unitas30.nl
Beste leden, Unitassers,


Na een intensieve zoektocht heeft het bestuur van Unitas’30 een uiterst geschikte kandidaat gevonden voor de bestuursfunctie Hoofd Voetbalzaken. De 49-jarige Corné de Jong heeft deze uitdagende functie, na diverse gesprekken met het bestuur, met beide handen aangegrepen. 

Met de invulling van deze belangrijke functie gaat een wens van het bestuur in vervulling. De complete afdeling Voetbalzaken wordt nu aangestuurd door één persoon. Ter ondersteuning van het Hoofd Voetbalzaken wordt door de Hoofd Coördinatoren invulling gegeven aan de vier peilers van het technisch hart te weten de senioren selectie, senioren recreatief, jeugd selectie en jeugd recreatief.


De van Leur afkomstige Corné heeft naast zijn maatschappelijk carrière als leidinggevende bij de Luchtmacht een complete voetbalcarrière bij Unitas'30 in de benen. Hij heeft alle categorieën binnen de jeugdafdeling van Unitas'30 doorlopen en aansluitend via de Zondag Selectie en de veteranen zijn sportieve carrière beëindigd. Nadat Corné door blessureleed even ‘uit beeld’ was, is hij jeugdleider en later ook –trainer geworden bij het team van zijn zoon.


Kortom een persoonlijkheid met een enorme bagage aan leidinggevende capaciteiten, ruime voetbalkennis en -ervaring én het geelzwarte bloed in de aderen. Voor het bestuur zijn dit voldoende competenties om Corné de Jong ook als bestuurslid Voetbalzaken voor te dragen in de Algemene ledenvergadering van september a.s. Hiermee komt dan ook een einde aan de interim-functie Hoofd Voetbalzaken, die Juliën van Vugt vanaf oktober 2013 heeft waargenomen. Het bestuur is Juliën erkentelijk voor zijn toewijding en ingebrachte ervaring gedurende deze periode. Juliën kan zich nu weer volledig richten op zijn werkzaamheden als coördinator van Zondag 1 en 2.


Corné vindt het heel interessant om de club vanaf de organisatorische kant  te ondersteunen en ziet het als een uitdaging om de vereniging voor iedereen leuk, sportief en succesvol te houden.


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende ingelicht te hebben en gaan ervan uit dat u Corné alle steun wilt geven bij zijn kandidaatstelling en bij uitvoeren van zijn functie.
Corné wensen wij enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging.


Namens het bestuur,

Esther Bos
Voorzitter Unitas'30

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven