PROMOTIEKANSEN UNITAS'30 1

Unitas’30 is de belangrijke maand april tot nu toe redelijk doorgekomen. Na een klinkende 0-2 overwinning op buurman Internos werd thuis tegen HVV’24 met 0-0 gelijk gespeeld. Op Paasmaandag volgde de wedstrijd tegen koploper Cluzona, deze werd met 3-1 verloren. Hierdoor zijn de kansen op een kampioenschap behoorlijk afgenomen. Alleen als zowel Cluzona als HVV’24 in de resterende twee wedstrijden punten verspelen en Unitas’30 wint zelf van Hontenisse, Alliance en Rood Wit maakt Unitas’30 een kleine kans op de eerste plaats.
 
Unitas’30 1 is al in het bezit van een periodetitel, de eerste periode. Hierdoor is de ploeg van trainer Beusenberg al verzekerd van nacompetitie.
 
Als Unitas’30 1 geen kampioen wordt, zal het op 18 mei weer aan de bak moeten en wel tegen de winnaar van de derde periode uit 3B. Deze periode is nog niet gespeeld en op dit moment zijn er drie teams die hierin de beste papieren hebben: RKTVV, NOAD en Rijen. Kanttekening daarin is dat RKTVV al in het bezit is van de tweede periode. Een en ander is daarnaast ook afhankelijk van wie er kampioen wordt. Zowel RKTVV als NOAD zijn namelijk samen met Oosterhout in strijd om het kampioenschap in 3B.
 
Kortom, over een paar weken meer duidelijkheid hierover.
 
Nu wacht eerst de ontmoeting met Hontenisse. Een wedstrijd die eigenlijk op 16 februari gespeeld had moeten worden, ware het niet dat de destijds dienstdoende arbiter verhinderd was. Voor Unitas’30 komende zondag een ultieme mogelijkheid om nog een rol van betekenis te spelen in de strijd om het kampioenschap.
 
Tot zondag. 


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven