"JEUGDZAKEN" IN EEN NIEUW JASJE

Ton van der Corput is bereid gevonden om de functie van jeugdvoorzitter van Ton Staaltjens over te nemen. Ton is, sinds het begin van zijn lidmaatschap in 2009, direct besmet door het geelzwarte virus en heeft zich vanaf de eerste dag voor 100% ingezet voor de vereniging. 
“Het begon voor mij toen mijn beiden zoons, Mart en Rick, gingen voetballen. Nadat Mart en Rick al een aantal seizoen lid waren, werd ik jeugdleider bij hum teams.”, aldus Ton die in het dagelijkse leven financieel adviseur is. 
Hierop volgend werd Ton groepscoördinator van diverse categorieën, waarna hij vorig seizoen toetrad tot Jeugdzaken als jeugdsecretaris. Na het opstappen van Ton Staaltjens kwam de functie van jeugdvoorzitter vacant en werd unaniem voor Ton van der Corput gekozen. 
 
Met deze ontwikkeling gaat nog een andere verschuiving gepaard. Kees Halters, reeds lid van Jeugdzaken, zal de functie van jeugdsecretaris overnemen van Ton. De carrière van Kees binnen Unitas’30 loopt parallel aan die van Ton. Lid geworden van Unitas’30 nadat zijn zoon, Niels, is gaan voetballen. Vervolgens leider en trainer geworden van diverse teams en sinds dit seizoen lid van Jeugdzaken. 
 
Ton en Kees gaan hun nieuwe rol met verve vervullen en zullen samen met het team van Jeugdzaken hun beste beentje voor zetten. Wij wensen Ton en Kees veel plezier en succes. 
 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven