GOEDE UITGANGSPOSITIE UNITAS'30

Unitas'30 1 heeft gister goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. De derby tegen Internos werd, in Etten, met 0-2 gewonnen. De eerste uitoverwinning van Unitas'30 1 op Internos sinds november 2008. De doelpunten kwamen op naam van Joris van de Lande en Reardon Tujeehut. 
 
Door deze overwinning heeft Unitas'30 de koppositie tijdelijk heroverd, deze werd zaterdagavond gedeeld met HVV'24. Beide ploegen spelen volgende week zondag in Etten-Leur tegen elkaar. Het kan zomaar zijn dat het Wouwse Cluzona de lachende derde wordt. Cluzona volgt immers op één punt afstand en speelt die dag tegen hekkensluiter Aardenburg. Inmiddels hebben HVV'24 en Cluzona zondagmiddag gewonnen, waardoor Unitas'30 drie punten achter HVV'24 staat en één wedstrijd minder heeft gespeeld.
 
Met nog vijf duels te spelen heeft Unitas'30 een pittig programma voor de boeg. Na HVV'24 volgen Cluzona (uit), Hontenisse en Alliance (thuis) en op de laatste speeldag gaan de geelzwarten op bezoek bij Rood Wit. 
 
Kortom, alles is nog mogelijk voor de ploeg van Jack Beusenberg. Een periodetitel is reeds op zak, maar een kampioenschap zou een prima bekroning zijn van dit sterke seizoen. 


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven