ONTKNOPING R&R CUP EN STUDIO WELZIJN CUP

Zoals het weer ons de vier voorgaande edities ook niet echt mee heeft gezeten koud, regen, sneeuw zag het er vandaag voor het eerst redelijk uit.
Althans buienradar voorspelde een droge avond vanaf 18.00u. Helaas had het heel de dag al geregend dus vreesde ik het ergste qua opkomst want dit was niet echt uitnodigend voor een vrijdagavond voetbalavondje met ook nog het pinksterweekend voor de deur.

Dankzij de bereidwillige ouders/begeleiders stonden de 4x4 veldjes weer zo klaar,  waarvoor mijn dank. Zoals voorspeld werden de regendruppels rond 18.00uur inderdaad minder, de spelers druppelden daarentegen wel langzaamaan binnen bij Unitas'30.

Het blijft een mooi gezicht dat je het enthousiasme van de spelers kan aflezen, sommige zijn er gewoon voor het spelletje voetbal andere zijn wel degelijk bezig met de stand in de diverse cups.

Dan hier de ontknoping van de R&R cup:

1.) Levi van Poppel 43
2.) Jim Oostvogels 38
3.) Wouter Rompa 36

De winnaars van de Gezondheids Studio Welzijn Cup:

1.) Jill Nagtzaam
2.) Tom Klep
3.) Dennis Dingenouts

Hiermee zijn de eerste winnaars bekend van de allereerste editie van de 4 x 4 F en E categorie voor niet selectie. Iedereen bedankt voor zijn aanwezigheid, hulp en sponsoring.

Tijdens de clubdag zal de prijsuitreiking plaatsvinden, voor iedereen die drie x of meer is geweest heeft R&R en de Gezondheids Studio Welzijn Cup een mooie herinnering.
Dus zorg dat je er bent om deze op te halen.

Tijdens de laatste editie van het 4 x 4 toernooi had Nemanja Gudelj een door de selectie van NAC gesigneerde polo en zijn eigen gesigneerde voetbalschoenen beschikbaar gesteld.

Deze zijn middels een verloting gewonnen door Isa Gordijns (voetbalschoenen) en Sam Libreghts (polo shirt).





 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven