ESTHER BOS NIEUWE VOORZITSTER UNITAS'30

www.unitas30.nl
Op maandag 25 februari 2013 is Esther Bos door de Algemene Ledenvergadering verkozen tot nieuwe voorzitster van Unitas'30. 

Na het overlijden van onze vorige voorzitter, Jan Willemse, heeft penningmeester en tevens vice-voorzitter Ad Broks de honeurs tijdelijk waargenomen. Na enkele maanden heeft Ad het stokje overgedragen aan Julien van Vugt, die dienst nam als interim-voorzitter. 

Julien, tevens hoofd van de sponsorcommissie, had één belangrijke taak als interim-voorzitter. De zoektocht naar een definitieve opvolger van Jan. Julien werkte efficient en kwam kort na oud & nieuw in contact met Esther Bos. Het balletje ging rollen en Esther bleek goed te passen in het profiel dat Julien met het bestuur had opgesteld. 

Zo geschiedde. Esther, die bij Unitas'30 actief is geweest als jeugdleider en momenteel groepscoördinator is bij de K-categorie, werd enthousiast en heeft uiteindelijk toegezegd om deze mooie uitdaging met beide handen aan te grijpen. 

De ALV op 25 februari werd een formaliteit. Om 19:30u trapte Julien van Vugt af met een korte introductie over Esther en de gevolgde procedure voor wat betreft de aanstelling. Het bestuur droeg Esther voor aan de leden om toe te treden tot het bestuur. Toen deze formaliteit werd afgerond droeg het bestuur Esther voor voor de functie van voorzitter. Ook deze stemmingsronde werd overtuigend afgesloten waarna de vergadering om 20:15u werd beklonken met een prachtig resultaat: Esther Bos is met directe ingang de nieuwe voorzitster van Unitas'30.

Wilt u Esther feliciteren? Of een vraag stellen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@unitas30.nl of spreek haar aan.

Namens de gehele vereniging wensen we Esther erg veel plezier en succes toe.

 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven