FAIR PLAY BIJEENKOMST GOED BEZOCHT!

Ondanks het slechte weer bleek er toch een warme belangstelling voor de presentatie over Fair Play. Een nieuw initiatief gepresenteerd door Antonio Verschuren die als opdracht vanuit de KNVB graag een bijdrage wil leveren aan sportief gedrag en respect voor de tegenstander en technische leiding.
 

Het enthousiasme onder de aanwezigen was erg groot en ook een groot aantal heeft zich aangemeld om mee te doen om de Fair Play Cup te winnen. Direct na de Carnaval zullen de teams gaan strijden voor deze Fair Play Cup, waarbij het gaat om het scoren van punten voor sportief gedrag.
 

De presentatie zoals gegeven is te downloaden via de site. Wekelijks zal op de Unitas’30 site te zien zijn wie er de top 3 vormt bij Unitas en ook wie van de tegenstanders. Einduitslag wordt bekend gemaakt aan het einde van de competitie.
 

Deelnemers zijn de C4, D1, D4, D5, E2, E3, E4, (E5 misschien), E9 en E13 en ook de meisjes D1. Daarmee zou het aantal van 10 teams gehaald zijn. Er waren 20 teams aanwezig op deze ochtend.






 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven