E4 indoorsoccertoernooi

E4 indoorsoccertoernooi, schitterende warming up!
Na welgeteld 17 dagen zonder voetbal was het dan zo ver.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft maar ook als een klein nieuwjaarsfeestje verzamelde E4 zich om 14.00h voor het E4 indoorsoccertoernooi. Dat de mannen een tijdje niet hadden gevoetbald was wel te zien aan het stuitergedrag, lekker druk zullen we maar zeggen. De opkomst van de supporters was ook enorm, in totaal gingen we met 26 man (en vrouwen)richting Breda Indoor Soccer.

Indoorsoccer wordt gespeeld op een veld van 15 bij 30 meter, met een boarding van 1,1 meter met daarboven netten, de bal kan dus niet “uit”. Het mooie van het spel is dat de bal hierdoor slechts bij een overtraining of doelpunt stil ligt, dus volop actie.

Om 15.00h begon de eerste wedstrijd. Er werd 4 tegen 4 gespeeld waarbij 1 team een doorlopende wissel had. Doordat de teams per wedstrijd van samenstelling wisselden werd er een individuele stand bijgehouden, aantal punten en aantal goals van het team werden opgeteld. Mooi was het om te zien dat de spelers zich niet inhielden, er werd stevig gevoetbald op een manier welke ik graag zie (liefst ook op zaterdag;-). Respect voor elkaar is mooi maar de bal hebben en scoren is nog mooier. Ook hadden ze snel door dat je via boarding kon spelen en dat die één-twee wel wordt teruggegeven.

Onder bezielende leiding van scheidsrechter Johan Nouws en tijdwaarneming Patrick Forsten werden de wedstrijden correct geleid. Naast coach Jack van Beers stonden natuurlijk ook alle ouders de spelers van goed advies te voorzien, het was een gezellige boel. Lekker is maar één vinger lang dus na anderhalf uur en 6 wedstrijdjes was het klaar. Alle spelers ontvingen, met rode hoofden, nog uithijgend van het spel, een mooie medaille als aandenken. Het erepodium lag heel dicht bij elkaar.

Op de derde plaatst met 12 punten en 33 goals eindigde Jasper, die tot de laatste wedstrijd alleen aan kop stond.

Op de tweede plaats, ook met 12 punten maar met 34 goals eindigde Tom.

De winnaar was Levi, die ook 12 punten had maar met 37 doelpunten het hoogst eindigde in het klassement.

Over de uitslag kon niet worden gecommuniceerd.

Na een lekkere, beetje te warme douche vertrok het team naar de Guust, waar na een kleine verbouwing iedereen aan tafel kon. Er werd geproost op het nieuwe jaar en onder het genot van “een goed frietje” werd er nog lang doorgekletst. Het was een geslaagd teamuitje, en het is zeker aan te raden om dit met een jeugdteam te gaan doen.

O ja, en natuurlijk, namens E4, iedereen een gezond en sportief 2013!!


Met vriendelijke groet, Danny Fehling











 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven