Unitas'30 E5 heeft een fantastische avond in oranje Kuip!

www.unitas30.nl
Nu de oranje koorts Nederland langzaam in haar greep krijgt is het een mooi moment even terug te blikken op het gewonnen teamuitje van E5. Nadat dit team tijdens de nieuwjaarsreceptie als winnaar uit de bus kwam werd al snel bedacht dat het een echt voetbaluitje moest worden. Met het naderende EK in aantocht werd besloten het Nederlands Elftal te bezoeken. 

Via de KNVB werden kaarten aangeschaft voor de wedstrijd Nederland – Slowakije op 30 mei  in de Rotterdamse Kuip. Die avond werden de spelers in de kantine  eerst getrakteerd op heerlijke frietjes en snacks door Annie en Ria. Daarna kwam een heuse spelersbus voorrijden en kon het gezelschap bestaande uit spelers, ouders en Unitas iconen richting Rotterdam vertrekken. Unitas’30 voorzitter Jan Willemse trakteerde eerst nog op ijsjes vanwege zijn verjaardag. 

In het stadion, dat geheel oranje kleurde, werden plaatsen net achter de dug out van Nederland ingenomen. De spelers van Oranje stonden tijdens de warming up soms slechts een paar meter van de spelers van E5, er was duidelijk sprake van een klik tussen deze wederzijdse voetballers.

De wedstrijd werd gewonnen met 2-0 en de het gezelschap van Unitas’30 genoot van de sfeer en met de wave werd volop meegedaan.

Na de wedstrijd kwam de bus na een voorspoedige reis aan bij het vertrouwde Unitas’30 terrein en kon iedereen terugkijken op een fantastische avond! 

Namens iedereen die deze avond mee mocht beleven, enorme dank aan Ton en Petra Verwijmeren!

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven