JEUGDAFDELING ZOEKT EXTRA GROEPSCOÖRDINATOREN

Het is goed om vast te stellen, dat het aantal jeugdspelers gestaag oploopt en dat onze jeugdafdeling dus weldadig floreert. Een erg goed teken. Ondanks, dat de jeugdafdeling thans voor elke leeftijdscategorie over een groepscoördinator beschikt, zoeken wij voor het lopende seizoen maar zeker voor het seizoen 2012/2013 versterking voor dit “team”. In onderling overleg komen we tot een verdeling van de werkzaamheden voor de  verschillende leeftijdsgroepen.


Verdelen van alle werkzaamheden over meer handen maakt het voor iederen lichter! Verder is het goed dat er meer groepscoördinatoren binnen de jeugdafdeling aanwezig zijn om hierdoor sneller een back-up te kunnen regelen als er sprake is van een "tijdelijke" utival om wat voor reden dan ook. Om een beeld te vormen over wat de werkzaamheden van een groepscoördinator inhouden, wordt verwezen naar de informatie op onze website onder Organisatie > Groepscoördinatoren. 

Laat je inspireren door de werkzaamheden want je weet waar je het voor doet, namelijk onze voetballende jeugdleden en de vele vrijwilligers binnen onze jeugdafdeling. Maak eens een praatje met onze huidige groepscoördinatoren Walter Klep, Jos Kapitein, Julia Nuijten, Marcel de Bruijn en Eric van Bavel om aan te horen hoeveel dankbaar werk zij achter de schermen verrichten. 

 

Heb je interesse om eens een kijkje achter de schermen te nemen, lijkt het je leuk om met een bepaalde leeftijdscategorie op voetbalgebied bezig te zijn, neem dan contact op met Jack van Beers (tel. 06-51270049). Alvast bedankt voor de interesse.

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven