DRIE TALENTEN VAN UNITAS'30 NAAR NAC

www.unitas30.nl
Dit seizoen zijn drie jonge Unitassers gescout en aangenomen door NAC Breda. Het gaat om Sohayb El Battah, Bas Rockx en Thijmen Frey. Een hele knappe prestatie van de jongens waar Unitas'30 dan ook oprecht heel trots op is.

Sohayb speelt al twee seizoenen lang in een hogere categorie, dit seizoen in D3. Als tweedejaars E-speler houdt hij zich prima staande, wat dan ook is opgevallen bij de scouts van NAC.

Bas speelt dit seizoen in de E1, wat voor het eerst 9 tegen 9 speelt in de competitie. Bas staat hierin voornamelijk linksachterin en doet dit supergoed.

Thijmen is de jongste van de drie. Als eerstejaars E speelt Thijmen in de E3 en staat daar in de verdediging, ook bij NAC zal hij één van de jongste spelers worden.

Unitas'30 is hiermee hofleverancier van het nieuw te vormen NAC D2. Dit team zal een Onder-12 worden wat wedstrijden gaat spelen volgens het principe Twin Games.
 
Unitas'30 wenst onze jongens natuurlijk enorm veel succes en plezier met hun nieuwe avontuur, wat volgend seizoen zal beginnen.  


 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven