JONGER ORANJE TALENTENDAG

www.unitas30.nl
Vrijdag 20 februari a.s., in de carnavalsvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van PSV tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio West-Brabant.
Deze leuke, enerverende voetbaldag wordt georganiseerd op het complex van Unitas ’30!

Lekker voetballen, voetbaltalent ontwikkelen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2003 en 2009 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij Unitas ‘30.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij PSV en/of een plek in het Jonger Oranje team.
De scouts van PSV selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie teams van West-Brabant in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat aan het einde van het voetbalseizoen meespeelt in de Jonger Oranje Cup tegen binnen- en buitenlandse profclubs. De ultieme kans om gescout te worden!

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.
 
Dit seizoen (2014-2015) zijn er in totaal 16 Jonger Oranje Talentendagen door heel Nederland m.m.v. 10 profclubs: PSV, AZ Alkmaar, FC Utrecht, NEC/FC Oss, Sparta Rotterdam, De Graafschap, Vitesse, sc Heerenveen, VVV-Venlo en FC Volendam.
 
Informatie en inschrijven via de website van Jonger Oranje

 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven