UNITAS'30 ZONDAG 1 & ZATERDAG 1 BEKEREN VERDER

In de tweede ronde van de KNVB districtsbeker Zuid 1 kwamen Zondag en Zaterdag 1 afgelopen weekend beide in actie. Unitas'30 Zondag 1 won thuis eenvoudig met 5-1 van buurman DSE. Zaterdag 1 was met 2-4 te sterk voor Bevelanders. 
 
Zondag 1 kwam knallend uit de startblokken tegen DSE. Al binnen 30 minuten stond het 3-0 en wederom was Jordy Bollaart die het net drie maal liet 'bollen'. Ditzelfde kunstje flikte Jordy eerder dit seizoen tegen DHV (4x), Kruisland en BSC. Nadat de gasten nog voor rust iets terug deden, liep Unitas'30 in de tweede helft uiteindelijk uit naar 5-1. De doelpunten werden gemaakt door Reardon Tujeehut en Gino Spahic. 
 
Zaterdag 1 moest op bezoek bij Bevelanders, een Zeeuwse opponent die uitkomt in 4A. Al binnen twee minuten was het raak, Joep Schouten zorgde voor de 0-1. De thuisploeg kwam nog wel op gelijke hoogte, maar het was één en al Unitas'30 dat de klok sloeg. Via doelpunten van Sven Valentijn (2) en Davey Laarhoven werd het uiteindelijk 1-4 waarna Bevelanders nog één keer tegen scoorde. 
 
De loting van de volgende ronde vindt zateradg 25 oktober plaats. 
 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven