BEDANKJE VAN AD BROKS EN AD VAN EEKELEN

Ad Broks en Ad van Eekelen willen iedereen van harte bedanken voor het geweldige afscheidsfeest / receptie dat hun werd aangeboden door het bestuur van Unitas’30. Na 33 jaar(Ad Broks) en 25 jaar (Ad van Eekelen) in het bestuur te hebben gezeten, vonden ze het allebei wel genoeg en maken graag plaats voor de aanstormende jeugd die hun taken gaan overnemen. 
 
De bewuste vrijdag begon al mooi, toen ze met de taxi werden opgehaald om naar het clubhuis te gaan, alwaar ze werden onthaald door vele Unitassers en vooral ex-Unitassers, want diverse mensen, hadden het geniale idee gehad om alle ex-Unitas-zondag-zes-spelers van weleer op te trommelen voor een heuse reünie. De monden van Ad en Ad vielen open van verbazing toen ze vele oude bekenden zagen. Je snapt wel dat er vele oude herinneringen werden opgehaald die avond.
Tijdens deze receptie / reünie, kregen Ad en Ad de gouden speld van de KNVB voor hun vele arbeid voor Unitas. Ook werden ze bedolven onder de vele cadeaus. (Gall en Gall was uitverkocht hebben naderhand gehoord).
 
Ook werd de bomvolle kantine aangenaam verrast door het bezoek van tonpraoter Ronnie Buiks, die de kantine flink liet lachen met diverse moppen en anekdotes met ADEE en ADEE natuurlijk in de hoofdrol. Prachtig.
 
De maandag daaropvolgend tijdens de A.L.V. werden Ad en Ad wederom in het zonnetje gezet en werden ze beiden benoemd tot Erelid van de Unitas’30. Aangezien er bij Unitas’30 nog maar weinig ereleden waren, was dit een zeer aangename verrassing voor ons.
 
Nogmaals bedanken Ad en Ad het bestuur van Unitas’30, vrienden van het ouwe zesde, vrienden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, Unitassers in het algemeen, kortom: IEDEREEN !!!!!!!!!
 


 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven