Versterking voor Voetbalzaken Jeugd Selectie: Abdel Ben Omar

www.unitas30.nl
Binnen Voetbalzaken wordt de pijler Jeugd Recreatief op vakkundige wijze gecoördineerd en geleid door de Groepscoördinatoren Jeugd Recreatief en hun eindverantwoordelijke Hoofd Coördinator Jeugd Recreatief, Marcel de Bruijn. De werkwijze en samenwerking van deze coördinatoren is van onmiskenbare waarde binnen de organisatie.

Unitas'30 streeft ernaar op zowel organisatorisch- als op voetbaltechnisch gebied het optimale resultaat te behalen. Door de positieve resultaten van Voetbalzaken Jeugd Recreatief wordt nu ook de pijler Jeugd Selectie met groepscoördinatoren georganiseerd. Hiermee zal er zowel binnen de groepen als met de opvolgende groepen een organisatorisch kader ontstaan welke de spil vormt binnen Voetbalzaken Jeugd Selectie. De Groepscoördinatoren sturen de kaderleden aan van de betreffende groepen. Anders dan bij Jeugd Recreatief zal bij Jeugd Selectie de aansturing meer voetbaltechnisch zijn.


De Groepscoördinator Jeugd Selectie heeft zitting in Voetbalzaken Jeugd Selectie en legt verantwoording af aan de Hoofd Coördinator Jeugd Selectie, Leon de Bruijn.


De eerste Groepscoördinator Jeugd Selectie is inmiddels aangesteld in de persoon van Abdel Ben Omar. Abdel wordt verantwoordelijk voor de categorie D/E Jeugd Selectie (bestaande uit D1, D2, D3, E1, E2, E3 en E4) en zal voorlopig ondersteuning bieden aan de overige selectiegroepen, totdat ook hier een invulling van groepscoördinatoren is.


Abdel is opgegroeid op de Leur en is al vanaf zijn kinderjaren een echte Unitasser. Naast zijn ruime ervaring in het veldvoetbal en de laatste jaren ook binnen het zaalvoetbal, ligt zijn kracht ook in het herkennen van aanwezige kwaliteiten. Afgelopen seizoen had Abdel zitting in de Interne Scouting en had in deze commissie een voorname rol. Abdel beschikt over sterke organisatorische kwaliteiten welke ruim van pas komen bij zijn werkzaamheden binnen de club. Net als Leon, zal ook Abdel zich op geheel vrijwillige basis verbinden aan de commissie Voetbalzaken. 


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen Abdel veel succes en plezier in het uitoefenen van zijn taken.


Namens Voetbalzaken,

Leon de Bruijn
Hoofd Coördinator  Jeugd Selectie
Corné de Jong
Hoofd Voetbalzaken


 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
Terug naar boven