NACOMPETITIE UNITAS'30 A1

Unitas’30 A1 speelt volgende week zaterdag, 17 mei, in een toernooivorm in de nacompetitie. Voor Unitas’30 A1 is handhaving in de hoofdklasse het doel. De tegenstanders, BSC A1 en Dubbeldam A1, strijden om promotie vanuit de 1e klasse naar de hoofdklasse.
 
De duels worden gespeeld in het Herstaco stadion van RBC in Roosendaal. De eerste wedstrijd, tegen BSC, wordt om 13:00u gespeeld. Het tweede duel om 14:10u tegen Dubbeldam.
 
BSC is voor onze A1 geen onbekende. In september dit jaar speelden beide ploegen vriendschappelijk tegen elkaar en maakten er een waar doelpuntenfestijn van. BSC won toen met 5-6. In de competitie eindigden de Roosendalers op een vierde plaats net één punt voor MZC’11, waardoor BSC zichzelf plaatste voor de nacompetitie. Afgelopen zaterdag nam BSC de eerste obstakel. In een poule met FC Dauwendaele A1 en Steenbergen A1 was BSC de sterkste en plaatste het zich voor de volgende ronde.
 
Van Dubbeldam daarentegen is minder bekend. Dubbeldam eindigde op een vijfde plaats in een andere 1e klasse maar wist heel knap beslag te leggen op de tweede periode. Van de laatste elf wedstrijden won de ploeg uit Dordrecht liefst negen wedstrijden, speelde het één keer gelijk en verloor het slechts één keer. Tijdens de eerste ronde van de nacompetitie speelde Dubbeldam tegen EBOH A1 en Hardinxveld A1. Beide wedstrijden werden door Dubbeldam gewonnen, waardoor zij zich ook plaatsten voor de volgende ronde.
 
Kom aanstaande zaterdag onze jongens aanmoedigen! Ze hebben ook jouw steun hard nodig. Dit is hun laatste kans om zichzelf te handhaven voor de hoofdklasse.
 
 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven