NACOMPETITIE UNITAS'30 1

Unitas’30 Zondag 1 speelt de komende periode nacompetitie om promotie naar de 2e klasse. Na het behalen van de eerste periode is Zondag 1 er dit seizoen helaas net niet in geslaagd om kampioen te worden. Cluzona is kampioen geworden en acteert volgend seizoen in de 2e klasse. Unitas’30, HVV’24 en SC Kruisland strijden via de nacompetitie om promotie. Zondag 1 zal hiervoor nog maximaal vier wedstrijden het onderste uit de kan moeten halen om dit te realiseren.
 
Het eerste tweeluik is met Rijen, dat vijfde werd in de 3e klasse B. In de derde periode eindigde de ploeg van trainer Ivo van Moergesteld op de tweede plaats, achter RKTVV dat reeds beslag had gelegd op de tweede periode.
 
Beide ploegen zijn tamelijk onbekend voor elkaar en hebben dan ook geen rijke onderlinge historie. Gedurende de laatste tien seizoenen hebben Unitas’30 en Rijen (voor zover bekend) niet tegen elkaar gespeeld.
 
Aanstaande zondag, 18 mei, vindt de eerste ontmoeting plaats op Sportpark De Vijf Eiken in Rijen. Een week later, 25 mei, wordt de return gespeeld bij Unitas’30. De winnaar van deze twee onderlinge duels speelt een week later tegen de winnaar van HVV’24 – BSC (dat op de elfde plaats in 2E eindigde). In dit geval speelt Unitas’30 op Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei, eerst een uitwedstrijd waarna op 1 juni de return thuis wordt gespeeld.
 
Kom onze jongens aanmoedigen! Ze hebben ook jouw steun hard nodig.
 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven