TON STAALTJENS STOPT ALS JEUGDVOORZITTER

Na ruim acht jaar in het bestuur gezeten te hebben als jeugdvoorzitter, heeft Ton Staaltjens besloten om zijn functie neer te leggen. Persoonlijk kon Ton niet meer de juiste uitdaging vinden binnen de jeugdcommissie en de afdeling voetbalzaken.
Ton zal dit seizoen nog actief zijn als coördinator van het schoolvoetbal en op zaterdagmorgen als scheidsrechterscoördinator.  
Daarnaast blijft Ton het aanspreekpunt van het 45+ voetbal, een initiatief dat hij ruim een jaar geleden heeft opgepakt.
 
Totdat er een geschikte opvolger is gevonden zal onze jeugdsecretaris, Ton van der Corput, als eerste aanspreekpunt dienen en tevens de externe communicatie van de jeugdcommissie verzorgen.
De overige commissieleden, Maurice Hermus, Jurgen Rompa, Kees Halters en Richard Teunissen zijn natuurlijk ook altijd voor u beschikbaar.
Het algemene emailadres van de jeugdcommissie is : jeugd@unitas30.nl.
 
De jeugdcommissie en het Bestuur van s.c. Unitas’30 zijn Ton Staaltjens zeer erkentelijk voor alle tijd, energie en moeite die hij in de jeugdcommissie heeft gestoken. Mede door zijn inzet heeft s.c. Unitas’30 een jeugdafdeling waar we trots op kunnen zijn. Ton bedankt!
 
 
Ton van der Corput – jeugdsecretaris s.c. Unitas’30
Esther Bos – voorzitter s.c. Unitas’30


 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven