EEN GEWELDIGE ZONDAG!

Hoe beleef je als vijf/zes-jarige een geweldige zondag?
Vraag het een mini-pupil en het is al snel duidelijk: "bij Unitas'30 voetballen en met onze beste voetballers meelopen"

Dat behoeft nader uitleg;
Ter voorbereiding op het seizoen 2013-2014 heeft Unitas'30 met succes deelgenomen aan het KNVB-project  "mini-pupillen spelen Welpenvoetbal".
Dit project draagt zorg voor een optimale start van de Mini-pupil in voetballand door het kader van de Mini-pupil te ondersteunen met de organisatie van de juiste training, begeleiding en extra voetbalactiviteiten.
De eerste extra activiteit van dit seizoen heeft dit weekend in de vorm van een 4x4 mini-toernooi plaatsgevonden.
Met de zaterdagwedstrijd nog in de benen, staan onze jongste spelers ook zondag weer op het veld.
Voor even ben je dan ingedeeld bij een Nederlandse topclub waar je als echte Unitasser laat zien dat scoren jouw passie is en je vooral plezier hebt in het voetbal.
Natuurlijk lukt het nog niet altijd zoals je het als topper voor ogen hebt, maar geen nood, woensdag gaan de trainers weer met jullie aan de slag.
En wanneer je als beloning voor alle inspanning ook nog bij aanvang van de wedstrijd Unitas'30 Zondag1-Aardenburg 1 mee mag lopen met een speler, dan beleef je toch echt een geweldige zondag; zeker wanneer je nu weet dat Unitas'30 Zondag 1 gewonnen heeft met 6-0!


 
Na een jaar voorbereiding was het weer zover: De traditionele voetbalquiz Unitas`30! Presentator Niels nam de aanwezige teams mee in… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers,   We merken de laatste tijd dat het bestaande parkeerprotocol niet zo serieus genomen wordt. Meer en meer… Meer >
 
www.unitas30.nl

paasei actie 2024

17 maart 2024
We zijn trots dat weer zoveel kinderen hun best hebben gedaan om paaseitjes te verkopen. Of je maar een paar of veel zakjes paaseitjes… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven