EVEN VOORSTELLEN: NIEUW LID VAN DE JEUGDCOMMISSIE!

www.unitas30.nl
Mijn naam is Kees Halters, enkele jaren geleden bij Unitas`30 terechtgekomen door toedoen van m`n zoon die als F-je begon en intussen is uitgegroeid tot een B-junior!

Na de nodige omzwervingen binnen de club, als trainer, leider en scheids-grensrechter zal ik komend seizoen in de jeugdcommissie stappen. Ik ga daar op verschillende vlakken ondersteuning geven aan de organisatie rondom Unitas`30, in de breedste zin van het woord. Het plezier van alle spelers, op alle niveaus, staat daar in voorop! Als er plezier en respect voor elkaar is, komen de prestaties vanzelf!


Daarnaast ga ik komend seizoen de training van twee meidenteams verzorgen, een groep die de laatste jaren als kool is gegroeid binnen de club! In elke jeugdcategorie hebben we nu een volledig meidenelftal, daar kan de komende jaren een geweldig damesteam uit voortkomen! Talent genoeg!

Kees Halters

 
www.unitas30.nl
Aanstaande zaterdagavond spelen de heren van Unitas'30 1 thuis tegen Achilles Veen 1. Uiteraard onder begeleiding van een pupil van… Meer >
 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
www.unitas30.nl
Beste Unitassers, We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 13 juli 2024 NAC Breda zal aantreden op sportpark De Lage Banken… Meer >
 
Terug naar boven